Deel
Deel dit recept

Geitenkaas pizza met Spinazie à la crème

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Bereid de Spinazie à la crème volgens aanwijzingen op de verpakking.

  3. Meng intussen de bloem, 200ml lauwwarm water, een snufje zout, suiker, olijfolie en gist door elkaar en kneed dit tot een deeg. Laat dit op een warme plek liggen tot de grootte van het deeg verdubbeld is.

  4. Snipper intussen de ui en snij de knoflook in kleine stukjes. Meng dit door de spinazie. Snij de geitenkaas in dunne plakjes, de kerstomaten in schijfjes en de ham in grove stukken.

  5. Rol het deeg uit in een ronde vorm op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Bestrijk het deeg eerst met de spinazie en verdeel vervolgens de geitenkaas, tomaat en ham over de pizza. Breng op smaak met een snufje zout, peper en Italiaanse kruiden. Bak de pizza in ca. 10-12 minuten af in de oven. Snij in stukken en verdeel de punten. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept