Deel
Deel dit recept

Gebakken zalm met Mexicaanse pastasalde

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen

Ingrediënten

  • 2 verpakkingen Iglo Atlantische Zalm
    Iglo Atlantische Zalm
  • 300 gram farfalle pasta
  • 200 gram cherry tomaatjes
  • 200 gram kidneybonen
  • 200 gram baby maïs
  • 2 paprika's
  • 2 knoflooktenen
  • 2 el plantaardige olie
  • 2 limoenen
  • 4 el chilisaus
  • zout
  • peper
  • suiker

Bereiding

  1. Ontdooi de Atlantische zalmfilets.
  2. Bereid de farfalle pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel vervolgens af met koud water.
  3. Was de kidneybonen, baby maïs, cherry tomaatjes en paprika's. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de paprika in dunne reepjes.
  4. Hak de knoflookteentjes fijn. Meng de maïsolie, versgeperste limoensap, knoflook en chilisaus en roer tot een gladde saus. Breng op smaak met zout, peper en een klein beetje suiker. Meng de saus met de pasta en groenten.
  5. Bak de zalmfilets op middelhoog vuur voor 8 tot 10 minuten. Keer regelmatig. Serveer de zalm samen met de pastasalade. Eet smakelijk!
Serveertips

Houd je van pittig eten? Voeg dan nog wat chilivlokken toe aan het gerecht.

Deel
Deel dit recept