Deel
Deel dit recept

Garnalen in spinazie-kruidenkaas

Garnalen in spinazie-kruidenkaas met rijst
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook hier de rijst in gaar zoals beschreven staat op de verpakking.

  2. Meng in een andere pan de wijn, crème fraîche, kruidenkaas en bladspinazie samen en breng dit aan de kook.
  3. Pers de halve citroen uit en doe de helft van het sap bij de spinazie. Breng dit geheel op smaak met een snufje zout, peper en provençaalse kruiden. Draai vervolgens de temperatuur wat terug en laat de spinazie verder sudderen.
  4. Was de garnalen, dep ze droog en verwijder de zwarte darm. Zout de garnalen en besprenkel ze met de rest van het citroensap.
  5. Pel de knoflookteentjes en plet ze fijn.
  6. Verwarm wat boter in een pan, voeg de knoflook en de gepelde garnalen toe en laat ze aan beide zijden ca. 5 minuten bakken.

  7. Pureer de spinaziemassa fijn en verdeel dit over de borden. Serveer de rijst er apart bij. Smakelijk eten!
Deel
Deel dit recept