Deel
Deel dit recept

Frisse visburger met granaatappel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de Iglo Fish Burgers Hot & Spicy zoals aangegeven op de verpakking. Snijd ondertussen de Italiaanse bol doormidden en een hand tomaatjes in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn, voeg dit toe aan de tomaat. Leg dit even apart.
  2. Snijd de citroen doormidden en pers met een vork het citroensap uit de halve citroen door deze in de citroen te steken en een draaiende beweging te maken. Meng het citroensap met vier eetlepels hüttenkäse  en een halve teen fijngesneden knoflook tot een saus. 
  3. Leg op ieder bord de onderste helft van de Italiaanse bol. Beleg ieder broodje achtereenvolgend met het tomatenmengsel, granaatappelpitjes, een eetlepel hüttenkäse saus en de visburger. Garneer tenslotte met de saus, een schijfje citroen en een theelepel granaatappelpitjes.

Deel
Deel dit recept