Deel
Deel dit recept

Vissticks met witlof

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • Iglo Vissticks 15st
    Iglo Vissticks 15st
  • 250 aardappelen
  • 1 witlof
  • 125 boter
  • 75 gram room
  • 1 el olijfolie
  • 10 gram walnoten
  • 100 gram rucola
  • 1 takje basilicum
  • 1 takje tijm

Bereiding

  1. Was de witlof en snij deze over de lange zijde doormidden en verwijder de kern. Schil de aardappelen en snij deze in stukken. Kook de aardappel in ongeveer 10 minuten gaar.

  2. Verwarm de oven voor op 200° C.

  3. Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Verwarm 1 eetlepel plantaardige olie in een pan en bak de witlof 3 minuten aan iedere kant op hoog vuur. Bak de witlof vervolgens nog 8 minuten in de voorverwarmde oven.

  5. Maak in een keukenmachine  de pesto met de olijfolie, noten, dragon, rucola en basilicum. 

  6. Maak op het bord bergjes van de aardappelpuree met twee lepels. Leg hierbovenop de witlof en de Viststicks. Maak het gerecht af door te garneren met de pesto en tijm. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept