Deel
Deel dit recept

Fish and Chips met spicy saus

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Was de aardappelen en snij deze over de lange zijde door. Snij de gehalveerde aardappel in partjes. Kook de aardappel 5 minuten in gezouten water. 
  3. Meng in een kom 3 eetlepels bloem, 1 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel knoflookpoeder en 3 eetlepels olijfolie. Meng de aardappel partjes hier goed doorheen.
  4. Bereid de Lekkerbekjes zoals aangegeven op de verpakking en verdeel gelijktijdig de aardappel partjes over dezelfde bakplaat.
  5. Maak ondertussen de dipsaus. Meng de Griekse yoghurt, 1 eetlepel Sriracha chili saus en 1/2 theelepel knoflookpoeder. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept