Fish and chips

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2

Fish and chips

 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2

Ingrediënten

250 gram 
aardappelen
3 
tomaten
1 
krop sla
remouladesaus
peper en zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de aardappelen in grove stukken. Leg deze op de bakplaat en doe hier een beetje olijfolie en zout overheen en laat ze gedurende 40 minuten in de oven staan.
  3. Snijd intussen de sla en tomaten. 
  4. Bereid vervolgens de Lekkerbekjes zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Leg de aardappelen, groenten en Lekkerbekjes bij elkaar op een leuke plank en doe voor extra smaak wat remouladesaus over de Lekkerbekjes. Eet smakelijk!
  6. Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!