Deel
Deel dit recept

Fish and chips

Bekijk de receptvideo!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
tag
Bekijk de receptvideo!
tag
Breng wat variatie in je week met deze traktatie – deze klassieker is makkelijk te bereiden en valt bij iedereen in de smaak!
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen

Ingrediënten

  • 1 verpakking Iglo 2 Traditionele Lekkerbekjes
    Iglo Lekkerbekjes Traditioneel 2 stuks
  • 1 potje remoulade
  • 250 gram aardappelpartjes met schil
  • 1 tl knoflookpoeder
  • ½ tl garam masala
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl kerriepoeder
  • ½ tl cayennepeper
  • ½ tl zwarte peper
  • ½ tl fijn zeezout
  • 2 tl olijfolie

Bereiding

  1. Maak als eerste de marinade.
  2. Meng de knoflook, garam masala, paprikapoeder, kerriepoeder, cayennepeper, zwarte peper, zeezout en olijfolie.
  3. Bedek de aardappelen met de marinade, verspreid ze gelijkmatig over de bakplaat en zet gedurende 30 minuten op het bovenste rooster in een voorverwarmde oven van 220ºC (gasstand 4-5) of 200ºC als je een heteluchtoven hebt.
  4. Bedek een tweede bakplaat met een vel bakpapier en leg de diepgevroren Lekkerbekjes hier bovenop.
  5. Zet de bakplaat op het middelste rooster van de voorverwarmde oven en bak 25 minuten totdat de vis goudgeel kleurt.
  6. Leg de aardappelen en Lekkerbekjes op een bord en serveer met een bakje remouladesaus.
Deel
Deel dit recept