Falafel recepten

Falafel recepten

Geen inspiratie voor vanavond? Op deze pagina vind je genoeg ideeën voor de lekkerste recepten met falafel. Maak eens een lekkere pasta met falafel of verwerk onze falafel in je borrelplankje en combineer falafel met een maïsdipWil je wat meer groenten verwerken in je falafel gerecht? Maak dan eens een falafel recept met broccoli en bloemkool.


Lees meer

 

Wat is falafel?

Falafel is een vegetarisch gerecht dat bestaat uit gefrituurde balletjes die zijn gemaakt van gestampte kikkererwten. De Iglo Green Cuisine falafelis op smaak gebracht met heerlijke kruiden en specerijen en perfect geschikt als vleesvervanger. Bovendien is onze falafel een bron van vezels en ook geschikt voor veganisten.

 

Saus bij falafel

Een smaakvolle saus kan de finishing touch vormen op je falafel gerecht. Maar welke saus kun je nu het beste combineren met falafel? Een knoflook-yoghurtsaus is een frisse toevoeging aan je falafel. Bovendien creëer je hiermee gemakkelijk je eigen vegetarische broodje shoarma. Sla je knoflook liever over? Vervang de knoflook dan eens door munt en maak je eigen yoghurt-muntsausje. 


Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad