
Visburgers met remoulade
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Leg de visburgers op de bakplaat en bak 30 minuten in de oven.
Rasp de helft van de citroenschil boven een kom. Pers het sap van de halve citroen erbovenuit. Voeg al kloppend de olie erbij en maak op smaak met zout en peper.
Maak de radijzen schoon en snijd ze in dunne plakjes. Maak ze aan met de dressing.
Breng een pan water aan de kook en kook hierin de doperwten net gaar.
Spoel de doperwten koud en laat goed uitlekken.
Stamp de helft van de doperwten fijn. Rasp de ander helft van de citroen erboven en meng de crème fraîche erdoor. Maak op smaak met zout en peper. Snijd de muntblaadjes fijn en meng erdoor.
Voeg de overige doperwten bij de radijzen en meng ook de waterkers erdoor.
Snijd de broodjes open.
Schep de doperwtenpuree op de broodjes, leg er een visburger op, schep hierop de remouladesaus en maak af met een beetje van de salade.
Tip
- Tip: Lekker met gebakken aardappels.