Bereiding
Kook de Maccheroni volgens de instructies op de verpakking.
- Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.
Snijd de sauzijzenworsten in stukjes en bak deze in een pan, samen met de rode ui en rozemarijn.
Voeg de worst toe aan de pasta wanneer deze goed doorbakken is. Voeg nu ook de rode pesto, gedroogde tomaten toe en spinazie à la crème toe.
Als de spinazie à la crème ontdooid is plaats je het geheel over in een ovenschaal.
Strooi wat kaas over de gehele schaal en plaats deze in de oven.
Bak de ovenschotel voor 20 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin is.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 tak
Rozemarijn, Fijn gehakt
2 eetlepels
Rode pesto
6
Gedroogde tomaten in olie
150 gram
Belegen geraspte kaas
350 gram
Machheroni
300 gram
Sauzijzenworst
2
Rode ui
Zout en witte peper
Olijfolie