Pasta Spinazie Ovenschotel

Bereiding

  1. Kook de Maccheroni volgens de instructies op de verpakking.

  2. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.
  3. Snijd de sauzijzenworsten in stukjes en bak deze in een pan, samen met de rode ui en rozemarijn.

  4. Voeg de worst toe aan de pasta wanneer deze goed doorbakken is. Voeg nu ook de rode pesto, gedroogde tomaten toe en spinazie à la crème toe.

  5. Als de spinazie à la crème ontdooid is plaats je het geheel over in een ovenschaal.

  6. Strooi wat kaas over de gehele schaal en plaats deze in de oven.

  7. Bak de ovenschotel voor 20 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin is.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
1 tak 
Rozemarijn, Fijn gehakt
2 eetlepels 
Rode pesto
6 
Gedroogde tomaten in olie
150 gram 
Belegen geraspte kaas
350 gram 
Machheroni
300 gram 
Sauzijzenworst
2 
Rode ui
Zout en witte peper
Olijfolie

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden