´╗┐

Eendenborst met rode kool met appeltjes en pommes duchesses

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Eendenborst met rode kool met appeltjes en pommes duchesses

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

2 
stuks eendenborst- of kalkoenfilet
750 gram 
duchesse-aardappelen
1 el 
olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Braad intussen de eendenborst in een hete pan met wat olie aan. Gaar deze vervolgens gedurende 8 minuten verder in de oven.

  2. Bereid de iglo Rode Kool met Appeltjes volgens de verpakking.

  3. Bereid vervolgens de pommes duchesses in de frituur zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Schik de rode kool in het midden van het bord. Snijd de eendenborst- of kalkoenfilet in dunne plakjes en schik deze op de rode kool. Decoreer eventueel het braadvocht rond de rode kool en over het vlees. Eet smakelijk!