Deel
Deel dit recept

Deeg mini's met gerookte zalm

Deeg mini's met gerookte zalm
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de iglo Spinazie a la Crème volgens de verpakking. Voeg vervolgens alle deeg ingrediënten (eieren, gist, melk, meel en een snufje zout) samen met de bereide spinazie in een grote bak en kneed dit tot een gladde deegmassa. Laat dit vervolgens een half uur staan.
  2. Verwarm de olie in een pan en bak het deeg (in porties ter grootte van een schoteltje) aan beide zijden goudbruin.
  3. Garneer de deeg mini's op borden en doe er telkens een eetlepel crème fraîche op. Garneer dit vervolgens verder met de gerookte zalm plakjes en wat dille.
Serveertips

De crème fraîche kan eventueel ook door zure room vervangen worden.

Deel
Deel dit recept