Curry-spinaziewraps met kip

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Ideaal als fingerfood voor koude buffetten.
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram 
kipfilet
4 
bloemtortilla’s (van ca. 40 gram en 19 cm Ø)
1 
hart van een krop romaine sla (ca. 150 gram)
2 
tomaten (in totaal 125 gram)
2 tl 
currypoeder
3 el 
olijfolie
peper
zout

Bereiding

  1. Bereid de Spinazie met Alpro volgens de instructies op de verpakking.

  2. Doe de spinazie in een kom en laat afkoelen.

  3. Snijd ondertussen de kip in reepjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kip gaar. Breng op smaak met peper, zout en curry. Haal de kip uit de pan en laat afkoelen.

  4. Was de tomaten, wrijf ze droog en snijd ze in dunne schijfjes. Was de sla en laat deze even drogen.
  5. Bak de wraps na elkaar in een hete pan, elke kant ca. 30 seconden. Leg de wraps naast elkaar op het aanrecht en bestrijk ze met spinazie; laat langs de kant ca. 1 cm vrij. Beleg de wraps eerst met kip, dan met tomaat en ten slotte met sla. Rol de wraps strak op, en klap vervolgens de linker- en rechterkant ca. 2 cm naar het midden. Snijd de wraps door en omwikkel elke helft ca. 2/3 met papier. Bind vast met keukengaren.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven