Deel
Deel dit recept

Couscous met spinazie

Couscous met spinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 350 gram Iglo Spinazie à la Crème 450gr
    new
  • 160 gram couscous
  • 1 ui
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 150 gram zure room
  • 50 gram rozijnen
  • 1-2 eetlepel(s) honing
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 0,5 tl kruidenkomijn
  • snufje kaneelpoeder
  • 1/2 eetlepel gemalen koriander
  • zout

Bereiding

  1. Breng 200 ml water aan de kook, voeg de couscous toe en haal het van het vuur. Licht zouten en 5 minuten laten wellen.

  2. Fruit de ui aan. 

  3. Voeg de rozijnen, koriander, komijn, kaneel en ui aan de couscous toe. Meng het goed. 

  4. Voeg vervolgens de spinazie à la crème en de zure room toe en breng het aan de kook. Breng het op smaak met zout, honing en sambal oelek pikant.

Deel
Deel dit recept