Deel
Deel dit recept

Cannelloni met ham, Spinazie à la Crème en kaassaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 1 verpakking Iglo Spinazie à la Crème 750gr
    creme
  • 16 cannelloni rollen
  • 200 ml slagroom
  • 1 el boter
  • 1 tl bloem
  • 4 plakjes ham
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 1 el crème fraîche
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 potje nootmuskaat
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Bereid vervolgens de Spinazie à la Crème zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Verwarm de boter in een pan en roer de bloem hier doorheen. Voeg vervolgens ook de slagroom hieraan toe en laat dit ca. 5 minuten koken. Breng eventueel op smaak met een snufje zout, peper en nootmuskaat. Eindig met wat geraspte Parmezaanse kaas en crème fraîche. 

  4. Vul de cannelloni met de spinazie en leg deze in de ovenschaal. Snijd de ham in kleine stukjes en roer deze door de kaassaus. Giet de kaassaus over de cannelloni en bestrooi met wat extra geraspte kaas.

  5. Bak de cannelloni gedurende ca. 30 minuten in de oven.
Deel
Deel dit recept