Deel
Deel dit recept

Caesarsalade met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • Iglo Vissticks 15st
    Iglo Vissticks 15st
  • 1 krop romaine sla
  • 2 sneetjes brood
  • 100 ml yoghurt
  • 50 ml mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 30 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 fles olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een koekenpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken. 

  2. Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Was de sla en snijd deze in kleine stukken.

  4. Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de Parmezaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.

  5. Snijd de Vissticks diagonaal in stukken en meng samen met de dressing door de sla. Maak af met de geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept