´╗┐

Caesarsalade met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Caesarsalade met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 
krop romaine sla
2 
sneetjes brood
100 ml 
yoghurt
50 ml 
mayonaise
1 eetlepel 
mosterd
30 gram 
geraspte parmezaanse kaas
2 
ansjovisfilets
1 
citroen
1 
teentje knoflook
1 fles 
olijfolie
peper
zout
2 stuks 
ei

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een koekenpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken. 

  2. Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Was de sla en snijd deze in kleine stukken. Kook de 2 eieren 6 minuten en snijd vervolgens de eieren in vieren.

  4. Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de Parmezaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.

  5. Snijd de Vissticks diagonaal in stukken en meng samen met de dressing door de sla. Maak af met de geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk!