Kapitein Iglo deelt Fish en Veggie Burgers uit!

Kapitein Iglo deelt Fish en Veggie Burgers uit!

PERSBERICHT

Iglo lanceert Fish en Veggie Burgers
Bouw je burger anders, kies voor vis of groente

0T4A9739

Amsterdam, 9 juni 2017 – Hamburgers zijn in korte tijd ontzettend populair geworden. We eten er in Nederland met z’n allen inmiddels zo’n 400 miljoen per jaar. Iglo vond het tijd voor een alternatief op de vleesvariant: Fish Burgers en Veggie Burgers. Een heerlijk krokante vis of groenteburger waarmee je eindeloos kunt variëren met verrassende toppings, sauzen en broodjes. Bouw je burger dus eens anders en kies voor Iglo Fish Burgers Classic, Iglo Fish Burgers Hot & Spicy of de Green Cuisine vegetarische burger met verschillende groenten. 

Omega 3 vetzuren uit vis zijn belangrijk voor je hart en bloedvaten. Daarom is het advies om minimaal één keer per week vis te eten. Lekkere alternatieven voor je favoriete vleesgerechten zijn dan zeer welkom. De Fish Burgers zijn in twee varianten verkrijgbaar. De Fish Burger Classic met een perfect krokant jasje en de Fish Burgers Hot & Spicy voor een pittige bite. Beide Fish Burger varianten zijn MSC gecertificeerd.

Ideaal voor flexitariërs
Wist je dat 50% van de Nederlandse huishoudens inmiddels flexitariër is? We kiezen steeds meer voor een alternatief voor vlees zoals groente. Met groente kun je alle kanten op, een berg op je bord is natuurlijk een optie… Maar lekker variëren is nog veel leuker en verrassender. Een stoere Veggie Burger met verschillende groente is een goede aanvulling op je dagelijkse portie groente. De Veggie Burgers bevatten onder andere broccoli, wortel en maïs en zullen daarom ook bij de kids al snel favoriet zijn.

FishVeggieburgers2

Blijven variëren
Alle burgers zijn in de oven te bereiden. Benieuwd hoe je kunt variëren? Laat je dan inspireren door de recepten op Iglo vis en vegaburgers.

Kapitein Iglo op de Amsterdamse grachten
De Nederlandse Kapitein Iglo is inmiddels één jaar aan boord. Ter ere daarvan én om te vieren dat de nieuwe Iglo Fish en Veggie Burgers verkrijgbaar zijn, ging hij de Amsterdamse grachten op. Hij deelde aan het varende publiek Iglo Fish en Veggie Burgers uit. Daar werd massaal van genoten.

0T4A9705lr

Nog meer nieuwe producten van Iglo
Iglo breidt haar assortiment dit jaar verder uit. Vanaf half juli is het visstick assortiment aangevuld met een glutenvrije variant die verkrijgbaar is bij Albert Heijn. Voor kinderen met een glutenintolerantie het ideale product om te genieten van de welbekende vissticks. Deze zomer komen ook de nieuwe gepaneerde scholfilets in het supermarktschap: Hollandse Schol gepaneerd en Hollandse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen.

Verkrijgbaarheid
Iglo Fish en Veggie Burgers zijn vanaf deze maand te vinden in het vriesvak van de supermarkten en online via iglo.nl. De Fish Burgers zijn verkrijgbaar in een verpakking van 2 stuks. De consumentenadviesprijs is € 2,49 voor de Fish Burgers en € 2,19 voor de Veggie Burgers. De Glutenvrije Vissticks zijn in een verpakking van 12 stuks verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 3.79. De Hollandse Schol gepaneerd en Hollanse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen zijn beiden verkrijgbaar per 2 porties voor een consumentenadviesprijs van € 3,99.

Over Iglo
Iglo is in het Nederlandse en Europese diepvriessegment marktleider in vis, maaltijden en spinazie. Iglo (in andere landen ook bekend als Birds-Eye en in Italië als Findus) is een toonaangevend Europees voedingsmiddelenbedrijf waarvan de iconische producten al meer dan een halve eeuw deel uitmaken van het leven van mensen. Met enorme toewijding brengt Iglo consumenten heerlijke producten voor elke maaltijd, voor elke dag en voor iedereen. Sinds 2015 is de Iglo Group overgenomen door Nomad Foods, een toonaangevend bedrijf in diepvriesproducten.