Ingrediënten
150 gram
parelcouscous
100 gram
groene asperges
100 gram
sugar snaps
1/4e
broccoli
1/2e
courgette
1/2e
rode ui
6 el
olijfolie extra vierge
2 el
witte wijnazijn
1 tl
honing
van een halve citroen
citroensap
snufje
zout & peper
Bereiding
Bereid de burgers zoals aangegeven staat op de verpakking. Gebruik voor het beste resultaat de pan bereidingswijze. Bereid ook de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.
Snijd intussen de courgette in plakjes, de broccoli in kleine roosjes en de ui in ringen.
Grill de courgetteplakjes, de uiringen, de groene asperges, de sugar snaps en de broccoli in een grillpan.
Meng de olijfolie, de witte wijn azijn, de honing en het citroensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met een snufje zout en peper
Meng de gegrilde groenten met de vinaigrette en de parelcouscous. Serveer samen met de visburger. Eet smakelijk!