Ingrediënten
1
ciabatta
1
ei
1
tomaat
25 gram
ijsbergsla
1 eetlepel
magere yoghurt
1/4
avocado
1
citroen
Bereiding
- Bereid de iglo Vissticks zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Terwijl de vissticks bakken, breng je een pannetje water aan de kook en snijd je de ciabatta in tweeën.
- Versnipper de helft van de sla en meng door de yoghurt. Voeg peper en zout toe, plus wat citroensap. Beleg beide stukken ciabatta hiermee.
- Zet het vuur laag tot het water kookt en pocheer het ei 2-3 minuten.
- Snijd ondertussen de tomaat en de avocado, leg ze op de ciabatta en doe de vissticks erbovenop.
- Haal het gepocheerde ei uit het water en leg het op de vissticks.
- Leg de andere helft van de ciabatta erop. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven