Broodje iglo Visstick - Groene salade & tartaar saus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
stokbrood
1 
augurkje
10 gram 
gemengde salade
1 tl 
kappertjes
15 gram 
komkommer
1 tl 
peterselie
2 tl 
mayonaise

Bereiding

  1. Verwarm uw oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepvries vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai om na 10 minuten.
  2. Snijd de augurk, kappertjes en peterselie en meng deze met de mayonaise voor de tartaar saus. Snijd de komkommer in dunne plakjes. 
  3. Snijd het stokbrood en vul deze met de komkommer, gemengde sla, tartaar saus en vissticks. Smakelijk eten!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven