´╗┐

Broodje iglo Visstick - Kapitein iglo

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
Broodje iglo Visstick - Kapitein iglo

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 10st
wit brood (ca. 8-10 sneetjes)
200 gram 
ijsbergsla
1 flesje 
remouladesaus
1 
citroen
1 pakje 
dille
1 pakje 
vrolijke prikkers

Bereiding

  1. Bereid de Iglo Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd intussen de korstjes van het brood af. Snijd het brood vervolgens in reepjes ter grootte van een Visstick. 

  3. Als de Iglo Vissticks klaar zijn, beleg je steeds een reepje brood met wat ijsbergsla, één Visstick en een beetje remouladesaus. Eindig weer met een reepje brood. Garneer het bord als laatste met dille en citroen. Om het nog iets feestelijker te maken, kun je vrolijke prikkers gebruiken. Eet smakelijk!