Deel
Deel dit recept

Broodje iglo Visstick - Gepocheerd ei

Broodje iglo visstick gepocheerd ei
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 12 stuks Iglo Vissticks 15st
    Iglo Vissticks 15st
  • 4 ciabatta broodjes
  • 2 tomaten
  • 1 avocado
  • 4 eieren
  • 150 gram romaine sla
  • 4 el ravigottesaus
  • 1 pakje dille
  • peper
  • 1 fles azijn

Bereiding

  1. Bereid de Vissticks zoals omschreven op de verpakking. Bak (indien nodig) de ciabatta broodjes af.
  2. Was de sla en snij deze (indien nodig) fijn. Was de tomaten en snij deze in dunne plakjes. Halveer vervolgens de avocado en snij de binnenkant in dunne plakjes. 
  3. Vul een pan met ca. 5cm water en voeg hier een scheutje azijn aan toe. Breng dit aan de kook en zet het vervolgens op een laag pitje. Breek een ei boven een klein kommetje. Roer vervolgens met een lepel in het water zodat een draaikolkje ontstaat. Laat wanneer het draaikolkje bijna stil is het ei rustig in het midden vallen. Laat het ei vervolgens ca. 3-4 minuten koken (afhankelijk van de maat). Herhaal dit 3 keer zodat alle 4 de eieren gepocheerd zijn.

  4. Snijd de ciabatta broodjes doormidden en beleg deze eerst met wat ravigottesaus en dille. Leg vervolgens wat sla en een aantal schijfjes tomaat en avocado op het broodje. Eindig met drie Vissticks, het gepocheerde ei en wat versgemalen peper. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept