Deel
Deel dit recept

Atlantische zalm, spinazie en gnocchi schotel

Atlantische Zalm, spinazie & gnocchi schotel
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Ontdooi de Atlantische Zalmfilets en verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht op 180 °C). Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ook 300 ml groentebouillon volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Meng de slagroom met de bouillon en breng het aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Vet een ovenschaal in.
  5. Mix de spinazie en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
  6. Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten gaar. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept