Deel
Deel dit recept

Andijviestamppot

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng om deze andijviestamppot te maken als eerste een pan met water aan de kook en kook de Iglo groentemix gaar in ongeveer 15 min. Schillen en snijden is dus niet nodig, aangezien Iglo Groente-Idee zó voor je heeft gemaakt dat je het direct kunt bereiden.

  2. Bak intussen 125g spekreepjes in een droge koekenpan totdat deze krokant zijn. Laat de spekjes wanneer ze krokant zijn en voordat je ze aan de andijviestamppot toevoegt eerst uitlekken op een keukenpapiertje.

  3. Giet de groentemix af en stamp deze samen met de crème fraîche en bakvet van de spekjes tot een puree. Breng de puree voor de andijviestamppot op smaak met wat peper, zout en komijnpoeder.

  4. Schep vervolgens de fijngehakte andijvie door de stamppot. Breng op smaak met een snufje peper en zout. Verdeel de andijviestamppot daarna over de borden en garneer met verkruimelde witte -of geitenkaas. Eet smakelijk!

Serveertips

Serveer eens met een handje cashewnoten! Of maak een vegetarische versie door de spekjes weg te laten.
Een keer een dagje zónder vlees? Probeer de stamppot dan eens met Iglo lekkerbekjes of Iglo vissticks

Deel
Deel dit recept