Deel
Deel dit recept

Aardappelsalade met spinazie

Aardappelsalade met spinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • Iglo Spinazie Fijn Gehakt 450gr
    new
  • 500 gram aardappelen
  • 1 rode appel (bijvoorbeeld Red Delicious)
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1-2 eetlepel(s) honing
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 1 theelepel sojasaus
  • 2 theelepels sherry azijn
  • 1 eetlepel sherry
  • zout

Bereiding

  1. Schil de aardappels en laat ze ca. 20 minuten in kokend water met een snufje zout gaar worden. Laat ze na het afgieten even afkoelen.

  2. Bereid intussen de iglo Spinazie Fijna Gehakt volgens de instructies op de verpakking.

  3. Snijd de appel en aardappels in kleine blokjes. Voeg vervolgens de bereide spinazie en geraspte kaas toe en meng dit alles.

  4. Meng voor de dressing de honing, sojasaus, sherry en het sherryazijn goed door elkaar. 

  5. Voeg de dressing toe aan de salade en bestrooi het gerecht voor het serveren met wat sesamzaadjes.

Deel
Deel dit recept