Aardappelgratin met een korst van spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

300 gram 
aardappelpuree
30 gram 
geraspte kaas
100 gram 
zure room
2 
teentjes knoflook
125 ml 
groentebouillon
3 
stengels prei
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.

  2. Snijd de prei in grote ringen en bak deze kort. 

  3. Voeg de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  4. Doe het prei mengsel in een ovenschotel en bedek het geheel met de puree.

  5. Mix de kaas, spinazie à la crème, zure room en de knoflook in een aparte kom. Giet deze mix vervolgens over de puree.

  6. Plaats de schaal in de oven en bak het geheel ca. 10 minuten. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven