Deel
Deel dit recept

Aardappelgratin met een korst van spinazie

Aardappelgratin met een korst van spinazie
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bereid de aardappelpuree en iglo Spinazie a la Crème volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de prei in grote ringen en bak deze kort. 

  3. Voeg de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg zout en peper naar smaak toe.

  4. Doe het prei mengsel in een ovenschotel en bedek het geheel met de puree.

  5. Mix de kaas, deelblokjes spinazie à la crème, zure room en de knoflook in een aparte kom. Giet deze mix vervolgens over de puree.

  6. Plaats de schaal in de oven en bak het geheel ca. 10 minuten.

Deel
Deel dit recept