Stage bij Iglo

Stage bij Iglo

 

Stage lopen bij Iglo betekent volwaardig meedraaien in een team van professionals in de FMCG-sector. Je krijgt alle mogelijkheden om ervaring op te doen en jezelf klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Je maakt deel uit van een energiek en gepassioneerd team en wordt volledig bij de organisatie betrokken. Je stage bestaat uit het meewerken en ondersteunen op de afdeling met daarbij de mogelijkheid om je eigen projecten op te zetten en volledig zelfstandig uit te voeren.

Wil je direct onze vacatures bekijken? Klik hier

Lees meer over de ervaringen van onze stagiaires!

Laura Ritmeester (Januari 2021 - Juli 2021)

Hi! Ik ben Laura Ritmeester en was onderdeel van het Marketing Team. Binnen het Marketing Team was ik verantwoordelijk voor Groente, Green Cuisine en digital.

Gedurende de stage heb je veel verschillende verantwoordelijkheden en is geen één dag hetzelfde. Ik was onder andere bezig met advertenties opmaken, het verpakking proces van A tot Z en natuurlijk de website optimaliseren. Mijn stage was voornamelijk thuis in verband met Corona maar dit heeft mij niet belemmerd in het krijgen van het teamgevoel. Zo werden er online borrels georganiseerd, spelletjes en dagelijkse check-in momenten.

Het gaafste van mijn stage vind ik de verpakkingsontwikkelingen. Om uiteindelijk iets in de winkel te zien waar jij zelf een actieve rol in hebt gehad is echt belonend.

Stage lopen bij Iglo is enorm leerzaam en er wordt ook hard gewerkt. Daarnaast is er toch ook genoeg de ruimte voor gezelligheid. Zelf vind ik de FMCG branche erg interessant omdat je hier inspeelt op de dagelijkse behoefte van de klant!

Laura Opdam (februari 2021 - augustus 2021)

Hi! Ik ben Laura en het afgelopen halfjaar ben ik als stagiaire verantwoordelijk geweest op de Marketing afdeling voor het Vis,- en Maaltijden portfolio. Ik heb gemerkt dat iedere dag als marketing stagiaire anders is, met heel veel verschillende taken en opdrachten. Zo kan je bijvoorbeeld bezig zijn met het ontwerpen van advertenties voor magazines, zoals bijvoorbeeld voor de Allerhande of bezig zijn met het ontwerpen van verpakkingen, waarin je als stagiaire de volledige verantwoordelijkheid hebt over het aanleveren van deze verpakkingen zodat ze op tijd geprint kunnen worden en in de winkel terechtkomen. Maar ook andere creatieve dingen, zoals het helpen in een radio spot en bijdragen aan het ontwikkelen van een TV commercial!

Dat laatste is wel één van de dingen die mij het meest is bijgebleven tijdens mijn stage. Het is super bijzonder om creatief na te denken en bij te dragen aan een TV commercial, die je vervolgens op TV voorbij ziet komen! Als stagiaire mocht ik hierin een grote rol spelen door mijn ideeën te opperen en te helpen in het proces.

Ik raad iedereen aan om stage te komen lopen bij Iglo! De stage is ontzettend gevarieerd en je leert om zelfstandig projecten op te mogen pakken en creatief te zijn.

Bente Relou (februari 2021 - augustus 2021)

Waar zal ik eens beginnen! Ik heb onder andere data analyses gemaakt voor Jumbo, het Sales Team geadviseerd met betrekking tot de promotieplanning, virtuele teamborrels georganiseerd, schapadviezen gemaakt, en nog veel meer… Ik heb mij nooit verveeld!

Ik heb ontzettend veel geleerd, doordat ik met het Sales Team, Supply Chain, Catman en Finance mocht samenwerken. Vooral op analytisch vlak kun je enorm veel leren doordat je als Catman stagiaire veel werkt met dataprogramma’s.

Het aller gaafst wat ik heb mogen doen bij Iglo is het maken van schapadviezen voor grote klanten. Hoe leuk is het als deze adviezen daadwerkelijk terug te zien zijn in de supermarkten?

Ik raad zeker aan om stage te lopen en de wondere wereld van FMCG te ontdekken bij Iglo. Het is een super gemotiveerd en fijn team om mee samen te werken. Elke collega staat klaar om je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over hun vak. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid als stagiaire en mag je bij elke afdeling meekijken en meedraaien. Laat vooral weten waar jouw interesses liggen en op welk gebied je nog meer wil leren. Dat kan namelijk geregeld worden.