Stage bij Iglo

Stage lopen bij Iglo betekent volwaardig meedraaien in een team van professionals in de FMCG-sector. Je krijgt alle mogelijkheden om ervaring op te doen en jezelf klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Je maakt deel uit van een energiek en gepassioneerd team en wordt volledig bij de organisatie betrokken. Je stage bestaat uit het meewerken en ondersteunen op de afdeling met daarbij de mogelijkheid om je eigen projecten op te zetten en volledig zelfstandig uit te voeren.

Wil je direct onze vacatures bekijken? Klik hier

Lees meer over de ervaringen van onze stagiaires!

Sara Westerlaken (Februari 2022 - Augustus 2022)

Hi! Ik ben Sara Westerlaken en ik heb afgelopen half jaar stage gelopen in het Category Management team. Ik was onder andere verantwoordelijk voor het updaten en analyseren van verkoopdata van de winkels in Nederland. Enerzijds leer je hier heel veel analytische skills van en anderzijds kun je jezelf ook transformeren tot echte Excel Nerd! Daarnaast ben je ook bezig met het maken van schappenplannen voor de verschillende retailers. Hier kun je die analytische skills meteen in toepassing brengen. Ook ga je tijdens je stage op bezoek in de supermarkt om de daadwerkelijke schappen te bekijken en leer je wat de schap presentatie voor invloed heeft op de verkoop.

Het team van Iglo is een klein, hecht en gemotiveerd team. Hierdoor krijg ook van de andere afdelingen heel veel mee en kun je bij iedereen terecht voor vragen! Je krijgt hierdoor een goed beeld van hoe het er in de FMCG-wereld en in het bedrijfsleven aan toe gaat. Tijdens het werken op het kantoor worden er vaak Iglo producten geserveerd, waardoor je ook meteen meer feeling met de producten van Iglo krijgt! Kortom, een stage bij Iglo is erg gevarieerd, leerzaam en ik kan het iedereen aanraden!

 

Joep van Well (Februari 2022 – Juli 2022)

Hi, mijn naam is Joep van Well en ik was tijdens mijn afstudeerstage onderdeel van het marketingteam bij Iglo. Binnen het team was ik verantwoordelijk voor Groente, Green Cuisine en Digital. Hierbij lag de de focus van mijn afstudeeropdracht op online communicatie. Tijdens mijn stage heb ik een strategie opgezet voor de sociale media van Iglo, met de focus op Instagram.

Wat mij is opgevallen gedurende mijn stage is dat dingen continu veranderen en hierdoor geen enkele dag hetzelfde is. Omdat het team relatief klein is, maak je veel mee van de verschillende projecten en wordt ook veel aan je toevertrouwd.

Ik vond de stage dan ook erg leerzaam doordat je alle ins-en-outs van marketing in de FMCG-branche te zien krijgt. Ook krijg je als stagiair ook de verantwoordelijkheid over o.a. het verpakkingsproces en verschillende advertenties bij retailers. Hiernaast werkte ik actief samen met verschillende partners zoals een AMPP (ontwerpbureau), Pubicis Groupe (SEO) en World of Content (E-commerce).

Kim van Doorn (Augustus 2021 - Februari 2022)

Hi! Ik ben Kim en het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij Iglo Nederland binnen het Categorie Management team. Ik ben heel druk bezig geweest met het analyseren van data voor verschillende retailers. Hierbij heb ik mijn analytische skills een grote boost kunnen geven. Ook heb ik schapadviezen mogen maken voor de retailers. Deze zie je ook daadwerkelijk terug in de winkel, hoe tof?!

Ik heb mogen samenwerken met verschillende teams, zoals Sales, Finance en Supply Chain, mogen samenwerken waar ik veel van heb kunnen leren. Ik heb gezien hoe het er aan toe gaat in de wereld FMCG en in het bedrijfsleven. Een goede toepassing op mijn eerdere studie ervaring. Mijn supermarkt achtergrond kwam hier ook nog eens goed van pas!

Ik zou een stage bij Iglo aan iedereen aanraden! Het team is super gezellig en gemotiveerd. Elke collega wilt je helpen en meer vertellen over hun ervaringen en je kunt alles aan ze vragen. Daarnaast heb je als stagiaire echt zelfstandige verantwoordelijkheden en wordt je door het team vertrouwt! Vertel wat je interesses zijn, en daar worden mogelijkheden gecreëerd.