Onze nieuwe bemanning

Onze nieuwe bemanning

Sales Stagiaire: Bente RelouNaam: Bente Relou

Functie: Sales stagiaire

Afdeling: Sales

Bij Iglo sinds: Februari 2021

Kun je kort wat over jezelf vertellen? Wat drijft jou?

Hoi! Mijn naam is Bente en ik ben sinds februari aan boord bij het Iglo team als Sales Intern. Komend half jaar zal ik bij Iglo mijn afstudeerscriptie schrijven ter afronding van de Master Health, Food Innovation & Management. Niet alleen tijdens stage en studie houd ik mij bezig met food! Ik haal veel plezier uit koken voor vrienden en familie en scoor graag de nieuwste food innovaties uit de schappen.

Mijn vrienden omschrijven mij als bezige bij. Ik probeer zoveel mogelijk uit een dag te halen. Stilzitten? Dat is echt niet aan mij besteed!

Waarom heb je voor Iglo gekozen?

Toen ik tijdens mijn stagezoektocht op de website van Iglo stuitte werd ik enthousiast van de duurzaamheidsdoelen van Iglo en het nieuwe plantaardige Green Cuisine assortiment. Daarnaast sloot de omschrijving van de stage heel goed aan bij mijn wensen. Dat ik een schakel mag zijn tussen verschillende afdelingen vind ik heel tof!

Wat is jouw ervaring met stage lopen bij Iglo tijdens Covid-19 en het werken vanuit huis? Welke impact had dit die je niet had verwacht?

Ik had het geluk dat ik samen met de vorige stagiair een week op kantoor mocht zijn om de werkzaamheden over te dragen. Ook al heb ik nog maar enkele collega’s ontmoet, het voelt als een heel warm, gezellig en betrokken team. Sinds een week werk ik thuis, wat natuurlijk minder leuk is dan op kantoor. Toch voel ik me verbonden, omdat ik de hele dag door met verschillende collega’s in contact ben. De online vrijmibo is natuurlijk ook een leuk moment om collega’s beter te leren kennen!

Wat vind je het leukst aan je stage bij Iglo?

Elke dag is anders bij Iglo! Ik krijg veel verantwoordelijkheid en vind het leuk om in teams te werken.

Door contact met de teams van marketing, supply chain management, sales en category management leer ik enorm veel. Ik merk dat iedereen open staat voor vragen en tips, dat vind ik super fijn.

Waar kijk je naar uit in de toekomst?

Tijdens mijn stage krijg ik de kans een schapadvies te maken voor een supermarkt. Hoe tof zou het zijn als ik mijn advies terug zie in de schappen!