Onze nieuwe bemanning

Onze nieuwe bemanning

Marketing Stagiaire: Laura RitmeesterNaam: Laura Ritmeester

Functie: Marketing stagiaire

Afdeling: Marketing

Bij Iglo sinds: Januari 2021

 

Kun je kort wat over jezelf vertellen? Wat drijft jou?

Hi, ik ben Laura Ritmeester en ben in februari 2021 gestart aan mijn marketing stage bij Iglo. Tijdens mijn eerdere stage heb ik ook mijn passie voor de FMCG branche ontdekt. Ik wilde mijzelf hier graag verder in ontwikkelen. Van de FMCG branche vind ik vooral de food branche interessant. Al vanaf baby af aan heb ik glutenallergie. Hierdoor ben ik al mijn hele leven bezig met voedsel. Vandaar dat ik ook mijn afstudeerstage in deze richting wil doen.

Waarom heb je voor Iglo gekozen?

Ik studeer zelf Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda en zit momenteel in mijn vierde en laatste jaar. Ik was al vroeg begonnen met het zoeken naar een stage en ben met Iglo in contact gekomen via een bemiddelingsbureau. Ik was opzoek naar een gezellig jong team waar ik veel kon leren. Gedurende de gesprekken werd duidelijk dat Iglo daar perfect bij aansluit. Daarnaast vind ik het erg leuk om voor een bekend merk te werken me teen mooi portfolio.

Wat is jouw ervaring met stage lopen bij Iglo tijdens Covid-19 en het werken vanuit huis?

Ik ben inmiddels 6 weken werkzaam voor Iglo waarvan 5 weken thuis. Toch heb ik nooit het idee gehad dat dit me heeft belemmerd om contact te kunnen leggen met het team. Iedereen is super enthousiast en brengt veel energie met zich mee, zelfs online. Daarnaast worden er leuke initiatieven georganiseerd om toch het team gevoel te behouden.

Wat vind je het leukst aan je stage bij Iglo?

Wat ik het leuke vind aan stage lopen bij Iglo is dat je heel veel vrijheid en verantwoording krijgt. Ze hebben dan ook echt vertrouwen in jou als stagiair en behandelen je als volwaardig personeelslid.

Waar kijk je naar uit in de toekomst?

Het lijkt me erg leuk om de verpakking waar je mee bezig bent terug te zien in de winkel. Verder zie ik ernaar uit om mijn 6 maanden bij Iglo vol te brengen en veel kennis op te doen. Daarna ben ik klaar met studeren en zal ik het werkveld ingaan.