Onze nieuwe bemanning

Onze nieuwe bemanning

Marketing Stagiaire: Laura OpdamNaam: Laura Opdam

Functie: Marketing stagiaire

Afdeling: Marketing

Bij Iglo sinds: Februari 2021

Kun je kort wat over jezelf vertellen? Wat drijft jou?

Hi! Mijn naam is Laura Opdam en sinds half februari ben ik bij Iglo aan de slag als Marketing Stagiaire. Op dit moment rond ik mijn Master Management, Economics and Consumer Studies aan Wageningen University af, waarbij ik de kans heb om het laatste halfjaar mee te lopen als stagiaire om te kunnen proeven aan het bedrijfsleven. Ik hou ervan om mezelf continu uit te dagen en nieuwe dingen te proberen, vandaar dat ik nu een cursus Spaans aan het volgen ben en reizen na corona direct weer op de planning staat!

Waarom heb je voor Iglo gekozen?

Wat me aanspreekt aan Iglo is het feit dat het team relatief klein is. Hierdoor krijg ik van alles ontzettend veel mee en krijg ik de kans om kennis te maken met het bedrijf vanuit meerdere perspectieven. Juist in een stage denk ik dat het belangrijk is om jezelf breed te oriënteren, zodat je een goed beeld krijgt van wat je wel en niet leuk vindt.

Wat is jouw ervaring met het starten bij Iglo tijdens Covid-19 en het werken vanuit huis? Welke impact had dit die je niet had verwacht?

Natuurlijk is het jammer dat we niet op het kantoor kunnen zijn, maar tot nu toe bevalt het mij erg goed vanuit huis. De praatjes die je normaal gesproken maakt tijdens het halen van koffie zijn nu vervangen door af en toe collega’s te videobellen en elkaar op de hoogte te houden van werk,- maar ook privé-zaken. Daarnaast is er genoeg ruimte om (online) leuke dingen te ondernemen, zoals een borrel of samen lunchen. Ook is er de mogelijkheid om tijdens sommige meetings te wandelen, waardoor je niet continu aan je bureau gekluisterd zit.

Wat vind je het leukst aan het werken voor Iglo?

Ik vind het erg leuk dat ik als stagiaire verantwoordelijkheden krijg. Ik word niet gezien als stagiaire maar maak alles mee zoals iedere collega. Hierdoor denk ik de komende tijd ontzettend veel te kunnen leren!

Waar kijk je naar uit in de toekomst?

Ik kijk erg uit naar de momenten waarop je ziet dat verpakkingen of advertenties waar ik aan gewerkt heb, in de winkel zichtbaar zullen zijn! En ik hoop dat het het komend halfjaar mogelijk gaat zijn om met elkaar naar kantoor te komen, want fysiek is toch leuker dan digitaal!