Onze nieuwe bemanning

Onze nieuwe bemanning

Commercial Controller: Coen Zabel

 


Naam: Coen Zabel

Functie: Commercial Controller

Afdeling: Finance

Bij Iglo sinds: 2018

Hoe ben je bij Iglo Nederland terecht gekomen

Ik ben via recruitment bureau Career Openers in contact gekomen met Iglo NL.

Waarom Iglo Nederland?

Ik heb ruim 3 jaar met plezier bij een enorm business to business concern in de voedselindustrie gezeten, en raakte benieuwd naar de dynamiek van een bedrijf dat a) dichterbij de consument staat (FMCG), en b) relatief lokaler opereert, maar nog steeds de support heeft en onderdeel uitmaakt van een groter geheel (Nomad Foods).

Wat was je eerste indruk toen je hier binnen kwam?         

Een klein team dat een enorme drive heeft om samen te winnen, en om een verschil te maken in duurzame voedselvoorziening.

Wat is je het meeste bijgebleven in je eerste week?

Op mijn eerste werkdag bij Iglo viel ik direct met mijn neus in de boter. Ik kreeg een mooi welkomst pakket met Iglo producten mee naar huis, en diezelfde avond zat ik alweer biertje te drinken in een hotel in Londen met collega’s van Nomad Foods die de volgende dag ook meededen met het ‘Breakthrough Tools Programme.’

Wat verwacht je van je tijd hier binnen Iglo?

Aangezien Iglo NL een relatief klein team is, verwacht ik binnen finance een breed takenpakket te krijgen, veel te moeten samenwerken met andere disciplines (Sales, Marketing, Supply Chain), en daardoor veel te leren binnen FMCG. Wie weet biedt het internationale karakter van Nomad Foods op termijn een mooi buitenland avontuur.