Onze Nieuwe Bemanning

Onze Nieuwe Bemanning

Maak kennis met onze nieuwe bemanning binnen Iglo Nederland!

Altijd al willen weten hoe het is om voor Iglo te werken? Maak hier kennis met een aantal van onze nieuwe collega's, die je meer zullen vertellen over hun afdeling, werkzaamheden en eerste indrukken van Iglo Nederland!
HR Assistant: Elaine van Breda

Hi, ik ben Elaine! Afgelopen februari ben ik als HR Assistant begonnen bij Iglo Nederland. Lees meer over Elaine!


Commercial Controller: Jasper van Leijden

Mooi om mij op deze manier te kunnen voorstellen. Mijn naam is Jasper (Wouter), ik ben 31 jaar oud en geboren en opgegroeid in Deventer (in het oosten van het land). Lees meer over Jasper!

 

Sales Stagiaire: Bente Relou

Hoi! Mijn naam is Bente en ik ben sinds februari aan boord bij het Iglo team als Sales Intern. Komend half jaar zal ik bij Iglo mijn afstudeerscriptie schrijven ter afronding van de Master Health, Food Innovation & Management. Lees meer over Bente!

 

Marketing Stagiaire: Laura Opdam

Hi! Mijn naam is Laura Opdam en sinds half februari ben ik bij Iglo aan de slag als Marketing Stagiaire. Op dit moment rond ik mijn Master Management, Economics and Consumer Studies aan Wageningen University af. Lees meer over Laura!


Marketing Stagiaire: Laura Ritmeester

Hi, ik ben Laura Ritmeester en ben in februari 2021 gestart aan mijn marketing stage bij Iglo. Op dit moment rond ik mijn Bachelor Commerciële Economie af. Lees meer over Laura!