Onze bemanning

HR Manager Belgium & Netherlands: Renske Rozemeijer
Naam: Renske Rozemeijer

Functie:  HR Manager Belgium & Netherlands

Afdeling:  HR

Bij Iglo sinds:  Februari 2014

Mijn geluksmomentje: Bij de eerste mooie lentedag met vrienden op het terras een wijntje drinken

Kan je wat vertellen over je carrière bij Iglo tot nu toe?

Op het moment dat ik bij Iglo begon werd Iglo Nederland als zelfstandige Nederlandse business opgezet. Mijn eerste project was de grote verhuizing van ons kantoor in Breda naar ons huidige kantoor in Utrecht. Daarnaast groeide we snel en verdubbelde ons team in aantal medewerkers. Iglo is voor mij een fantastische organisatie waar ik mezelf van HR assistent heb kunnen ontwikkelen tot HR business partner. Als lid van het management team ben ik verantwoordelijk voor HR en facilities. Ik heb een enorm veelzijdige baan waarbij ik in staat ben als spin in het web het team van Iglo op hun best te laten functioneren.

Hoe ziet een typische dag bij Iglo er voor jou uit?

Vanwege de enorme veelzijdigheid is een typische dag moeilijk te omschrijven. Het is nooit een dag waarbij is de hele dag achter mijn computer zit. Ik heb veel overleg met ons Nederlandse team, externe partners en mijn collega’s van het Europese HR team. Ik werk in diverse projecten en elke dag komen er wel uitdagingen op mijn pad om in te duiken. Het meest typische aan mijn dag is denk ik nog wel de gezamenlijke lunch die we iedere dag met het hele team in onze keuken eten!

Wat vind je het leukst aan je baan bij Iglo?

De veelzijdigheid en flexibiliteit in mijn functie. Ik besteed veel aandacht in Nederland in het perfectioneren van HR en facilities in Nederland, maar werk ook op internationaal niveau in diverse projecten die we uitrollen binnen heel Nomad Foods Europe. Ik krijg veel mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie. Daarnaast werk ik met een ontzettend leuk en ambitieus team van professionals! 

Waar ben je het meest trots op?

Op het complete team van Iglo Nederland! Stuk voor stuk zijn ze enorm gepassioneerd in wat ze doen en werken ze altijd met veel energie en toewijding aan de groei van onze organisatie en zichzelf. Ik ben er trots op dat ik een grote bijdrage kan leveren aan het aanstellen en ontwikkelen van dit fantastische team!

Wat is je favoriete product en waarom?

Spinazie Alpro Soya. Deze heerlijke nieuwe variant van Iglo is perfect te gebruiken bij diverse gezonde recepten voor elke dag!