Werken bij

Welkom bij Iglo Nederland!

Wij zijn een positieve werkomgeving voor ondernemend talent. Op deze pagina vind je meer over ons kantoor, de cultuur en hoe het is om voor Iglo te werken. Mocht je na het lezen van onze website nog steeds vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met onze HR afdeling.

Email: [email protected] 

Telefoon: +31 6 82 79 68 29

 • Kijk ook eens naar het overzicht van actuele vacatures.
 • Benieuwd hoe het is om stage te lopen bij Iglo? Lees hier over de ervaringen van onze stagiaires 
 • Solliciteren? Vul dit formulier in voor een open sollicitatie

Nomad Foods

Nomad Foods Europe is categorie leider in vriesvers. Onze missie is het creëren van een toonaangevende wereldwijde FMCG organisatie. Wij geloven dat Nomad Foods Europe zal groeien als gevolg van onze geweldige smaakvolle en voedzame producten die het leven van de consument gemakkelijker maken. Wil je meer informatie over Nomad Foods Europe? Kijk dan op: www.nomadfoodseurope.com.


Iglo Nederland

De bedrijfsstrategie van Iglo is ‘Better Meals Together’. Deze strategie is gefocust op het creëren van geweldige, smaakvolle producten waar iedereen, iedere dag, bij elke maaltijd van kan genieten. Om deze doelen te bereiken laat Iglo zich inspireren door haar consumenten, zodat ze haar innovaties en merken kan afstemmen op de gedachtes en beleving van deze doelgroep. Het resultaat: heerlijke, eenvoudig te bereiden maaltijden voor de eetmomenten die er toe doen.

Iglo is een van de meest populaire en vertrouwde food merken in Europa en Kapitein Iglo is een van de meest herkenbare merkiconen. Iglo heeft niet alleen iconische producten als vissticks en spinazie, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan heerlijke, voedzame en gemakkelijk te bereiden producten voor alle consumenten en alle eetgelegenheden. Zo maakt Iglo het makkelijker voor mensen om gezond te eten. In andere woorden: we geven consumenten ‘gemak’ zonder daarbij in te leveren op fantastisch, vers, dagelijks eten.

 

Ons kantoor

Het kantoor van Iglo Nederland is gevestigd in Utrecht, Papendorp. Het kantoor heeft een open en fris karakter waar de visie van Iglo duidelijk is terug te vinden in diverse elementen. Glazen wanden, veel natuurlijke materialen en een gezonde dosis daglicht valt in het kantoor. Concentratie wisselt zich af met de nodige humor. Daarnaast wordt er regelmatig samen met elkaar gekookt in onze luxe keuken.

Het huidige team van Iglo Nederland is pas begin 2014 gestart, nadat we opgesplitst zijn van de BENEFRA structuur.  We hebben op dit moment 23 medewerkers die verdeeld zijn over de afdelingen Marketing, Sales/Category Management, Finance, HR en Supply Chain. Het team wordt aangestuurd door een management team (directors van afdelingen) met General Manager.

Wat verwachten wij van jou?

Natuurlijk kijken we naar welke rol je opneemt en wat de daarvoor functie gebonden kennis en vaardigheden zijn.  Maar wat onze collega’s bij Iglo echt typeert zijn onze waarden:

 • Wij houden van onze merken en zijn trots op de producten die we maken
 • We zijn kostenbewust
 • We zijn globaal of lokaal waar het er toe doet
 • Geweldige mensen maken het verschil
 • We voelen ons verantwoordelijk
 • We houden het simpel om snel te handelen
 • We zijn ondernemende team spelers
 • We zijn nooit volledig tevreden en streven altijd naar meer

Wat hebben wij je te bieden?

 • De wendbaarheid en dynamiek van een kleine lokale onderneming, met de ondersteuning en kansen van een internationale organisatie.

 •  Interessante carrièremogelijkheden binnen de internationale organisatie

 • De trots om te werken bij een A-merk dat marktleider is in Vriesvers.

 • De zekerheid dat maatschappelijk verantwoord ondernemen geen holle slogan is met ons uitgebreid “Forever Food” programma.  Gezonde voeding voor onze consumenten, hoge ethische eisen aan onszelf en onze leveranciers en een hart voor het milieu in onze bedrijfsprocessen.

 • Een aantrekkelijk basisloon, aangevuld met ruime aanvullende voordelen.

 • Een energiek en getalenteerd team van de beste professionals in FMCG.

 • Bij Iglo Nederland is de verdeling tussen mannen en vrouwen 50/50
 • Iglo Nederland is onderdeel van Nomad Foods Europe. Wereldwijd hebben wij ongeveer 4.300 medewerkers in 15 landen.
 • Nomad Foods Europe heeft 10 fabrieken in Europa.
 • Nomad Food Europe is de nummer 1 organisatie in Europa in het segment diepvries voeding

Solliciteren?

Je kunt op een specifieke vacature solliciteren of een open sollicitatie versturen. We streven ernaar je sollicitatie snel en zo persoonlijk mogelijk te behandelen. Onze procedure bestaat uit 5 stappen:

Stap 1: CV Selectie
We maken altijd eerst een selectie op basis van je CV en motivatie.

Stap 2: 1e selectiegesprek
Als je CV en motivatie aansluit op het functieprofiel nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek bij Iglo. In dit gesprek maak je kennis met de lijnmanager en iemand van de HR afdeling. Samen met jou kijken ze of beide zijden de volgende stap in procedure willen zetten. 

Stap 3: 2e selectiegesprek
Tijdens het 2e gesprek maak je kennis met onze General Manager. Het 2e gesprek is meer competentiegericht om te kijken of er voldoende aansluiting is; op basis van je technische vaardigheden en achtergrond. Afhankelijk van de functie kan het tweede gesprek ook met de HR director of een andere lijnmanager binnen Nomad Foods Europe zijn.

Stap 4: Arbeidsvoorwaardelijk aanbod
Zijn beide partijen na het 2e gesprek nog steeds positief? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Ga je akkoord, dan ontvang je op korte termijn een contract + alle relevante documenten en formulieren.  Daarna kan je officieel starten met jouw nieuwe functie bij Iglo!

We hopen dat we je interesse gewekt hebben en zien je sollicitatie naar een van onze actuele vacatures, of een open sollicitatie, graag tegemoet!