Onze Missie

Diepvriesvoeding is een slimme keuze

Vertrouw op Iglo en geniet elke dag van lekker, vers en voedzaam eten, geproduceerd met respect voor de natuur. Iglo belooft je smakelijke voeding van topkwaliteit. Met alleen de beste ingrediënten en met aandacht voor maximaal behoud van voedingswaarden zoals mineralen en vitamines.

missie foto

Onze missie

De missie van de Iglo Group is om samen met elkaar betere maaltijden te maken, oftewel Better Meals Together! We maken heerlijk producten om elke dag van te genieten, bij elke maaltijd, door iedereen. Onze producten zijn altijd lekker, voedzaam en makkelijk te bereiden. Omdat onze producten zorgen voor minder verspilling dragen we bij aan een betere wereld. Onze droom bij Iglo is om de dagelijkse eetmomenten de beste momenten van de dag te maken. Hierdoor is alles wat we doen, erop gericht mensen te inspireren om samen te genieten van Better Meals Together.


strategie

Onze strategie

Onze Better Meals Together strategie is erop gefocust om heerlijke producten te maken waarvan elke dag genoten wordt, bij elke maaltijd, door iedereen. Om dit doel te bereiken, laten we ons inspireren door de consument. Onze inspanningen worden ondersteund door onze visie,  we concentreren ons op de eetmomenten die er toe doen voor de consument, en zorgen daarbij voor een perfecte uitvoering als het gaat om het leveren van oplossingen voor die gelegenheden.