Onze Missie

Onze Missie

Diepvriesvoeding is een slimme keuze

Diepvriesvoeding is een hele voedzame en duurzame keuze. Met alleen de beste ingrediënten en met aandacht voor maximaal behoud van voedingswaarden zoals vitamines en mineralen.

Onze missie

Onze droom bij Iglo is om de dagelijkse eetmomenten de beste momenten van de dag te maken, zonder de rompslomp eromheen. Nederlanders houden namelijk van hun drukke levens en dan is boodschappen doen en koken soms een flinke klus. Ook worden thema’s als gezondheid en duurzaamheid steeds belangrijker bij het opstellen van de dagelijkse boodschappenlijst.

Met onze vriesverse groenten, vis en complete maaltijden helpen we om een verantwoorde, heerlijke & makkelijke maaltijdkeuze te maken, elke dag weer! Omdat onze producten duurzaam geproduceerd zijn en leiden tot minder voedselverspilling, dragen we bij aan een betere wereld.


missie foto
strategie

Over Iglo

Iglo Nederland is onderdeel van Nomad Foods Europe, een Europees toonaangevend leider in diepvriesproducten, met onder andere de merken Birds Eye, Iglo en Findus. Deze merken hebben als  doelstelling om consumenten geweldige, smaakvolle producten te leveren die het leven gemakkelijker maken. 

Iglo bestaat in Nederland sinds 1960 en is één van de meest populaire en vertrouwde food merken in Europa. Kapitein Iglo is bovendien één van de meest herkenbare merkiconen. Iglo heeft niet alleen iconische producten als vissticks en spinazie, maar biedt ook een zeer uitgebreid assortiment aan gemakkelijk te bereiden maaltijden zoals Roerbaksensatie en Ping & Klaar.