WE PROMOTEN GEZOND ETEN … VOOR DE PLANEET

We helpen mensen op actieve wijze een meer milieuvriendelijke manier van eten aan te leren door verantwoord gevangen vis zowel smakelijk als toegankelijk voor iedereen te maken.

VOEDING

Onze vis zit boordevol goeds. Van essentiële Omega-3 en eiwit tot belangrijke vitaminen en mineralen zoals vitamine B12, vitamine D, selenium en jodium.* Maar om optimaal van deze voedingsstoffen te profiteren, is het van belang dat je vaker gevarieerde vissoorten eet.

 

 

CO2

Het eten van vis is niet alleen goed voor jezelf, maar ook beter voor het milieu. Vis heeft minder impact op het milieu dan rund,- en lamsvlees en daarom geloven we ook dat in het belang van onze goede gezondheid, en dat van ons milieu, we meer vis zouden moeten eten als onderdeel van een milieuvriendelijk dieet.

*Rijk betekent, in de context van een mineraal of vitamine, dat de voedselbron minimaal 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid bevat. Voor eiwit betekent rijk dat minimaal 20% van de energie die door de voedselbron wordt geleverd afkomstig is van deze voedingsstof.

KOM MEER TE WETEN

Wanneer je onze vis kiest, kies je voor duurzaam gevangen vis. Kom meer te weten over de andere manieren die wij waarborgen zodat toekomstige generaties ook van vis kunnen genieten.