Innoveren voor een duurzamere toekomst

We willen het voor onze consumenten zo eenvoudig mogelijk maken om voor gezonde en duurzame producten te kiezen. 

Daarom proberen we binnen onze branche zo veel mogelijk te innoveren en blijven we ons assortiment optimaliseren.

Voeding als kloppend hart van ons innovatieproces

Groenten zitten vol vitaminen en mineralen. Vis is rijk aan eiwitten en bevat, afhankelijk van de soort, allerlei essentiële voedingsstoffen, zoals omega 3-vetzuren, seleen en jodium. Kip is veelzijdig en bevat veel eiwit. Deze eenvoudige, onbewerkte ingrediënten vormen de perfecte basis voor onze producten. Het zijn voedingsmiddelen waarmee je elke dag een gezondere keuze kan maken.

We houden de voedingswaarden van al onze producten actief in de gaten, ook als we nieuwe producten ontwikkelen of bestaande recepten verbeteren. Daarbij zorgen we er altijd voor dat de goede smaak behouden blijft.

Dankzij onze innovatieprocessen kunnen we producten maken die voedzame ingrediënten als groenten en vis bevatten. Consumenten wordt aangeraden dit soort producten vaker te eten, aangezien dat verschillende gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. 

Als Europa's grootste diepvriesbedrijf zijn we er trots op dat we de wereld kunnen bedienen met Better Food, en we zetten ons in om onze miljoenen consumenten te helpen om elke dag een beetje meer goeds te eten. Onze sterke toewijding aan voeding wordt geleverd door ons team van deskundige voedingsdeskundigen, waardoor we ons voedingsmanifest kunnen waarmaken om positieve keuzes mogelijk te maken. Lees er hier meer over

Klik hier voor meer informatie over hoe we maaltijden gezonder kunnen maken.

En klik hier voor meer informatie over hoe onze producten aansluiten op een gebalanceerd voedingspatroon.

Onze producten vormen het bewijs

We verbeteren en vernieuwen onze producten continu, zodat jij als consument gemakkelijker de juiste keuze kunt maken.

 

Groenten

Om onze liefde voor plantaardig voedsel uit te dragen, hebben we een breed scala aan plantaardige producten met groente mixen en vegetarische maaltijden. 

We gaan in de toekomst nog meer plantaardige en vegetarische varianten ontwikkelen, zodat consumenten uit een breder vleesvrij assortiment kunnen kiezen en een gevarieerder plantaardig voedingspatroon kunnen aanhouden.

 

Vis

Dankzij onze onweerstaanbaar lekkere vissticks leren kinderen de smaak van vis te waarderen. Bovendien krijgt het hele gezin dankzij vissticks gemakkelijk een portie vis binnen. We hebben het Vissticks assortiment uitgebreid met verschillende varianten, bijvoorbeeld Vissticks met omega 3 en een glutenvrije variant. 

Onze Vissticks met omega 3 smaken niet alleen heerlijk, ze bevatten daarnaast essentiële omega 3-vetzuren.  

We blijven in de toekomst ons visassortiment uitbreiden met varianten die andere vissoorten bevatten. Zo komt er minder druk te staan op de visbestanden van de meest geliefde soorten. We gaan daarnaast onze kennis in aquacultuur uitdiepen, zodat we duurzamere kweekvis en -zeevruchten kunnen bieden.