De duurzaamheid van Green Cuisine

De duurzaamheid van Green Cuisine

Voordelen voor jou en de planeet

Eiwit bevat veel van de juiste voedingsstoffen, vitamines en mineralen voor ons lichaam. Een plantaardige eiwitbron in plaats van een dierlijke, is vaak beter voor onszelf én voor het milieu.

Door minder vlees te eten vermindert de schadelijke impact die wij op het milieu hebben. Ook voor je gezondheid zijn er voordelen. Het wordt aanbevolen om slechts 70 gram rood en verwerkt vlees per dag te eten. 

Toch hoeven we niet helemaal te stoppen met het eten van vlees. Het is namelijk een belangrijke bron van ijzer, voor ons een essentiële voedingsstof. Een flexitarisch dieet zorgt voor een goede balans. Je eet meer groenten en minder vlees. 

Ons duurzame pad

Iglo Green Cuisine is goed voor jou en goed voor de planeet. Het ondersteunt mensen die willen overstappen naar een gezond, flexitarisch dieet en biedt mensen een alternatief voor vlees.

Leer hier meer over het duurzame pad van Iglo.