Ontdek het Green Cuisine assortiment

Iglo wil jou helpen om elke dag een verantwoorde, heerlijke & makkelijke maaltijdkeuze te maken. Met de nieuwe Iglo Green Cuisine producten zet je eenvoudig een vegetarische maaltijd op tafel, van een burger tot vegetarische lasagne. 
Ontdek ze nu in een van je favoriete dagelijkse recepten en proef de geweldige smaak.

Een makkelijke start met Green Cuisine recepten

Speciaal voor jou hebben we een aantal heerlijke recepten met de Iglo Green Cuisine producten gemaakt. Hier vind je volop inspiratie om eenvoudig een vegetarische maaltijd op tafel te zetten. 

Waarom kiezen voor Iglo Green Cuisine?

Wat doen plantaardige eiwitten voor je gezondheid en waarom zijn ze goed voor je lichaam? Hier lees je meer over de voordelen van eiwitten, wat erwteneiwitten zijn en hoe je zelf makkelijk een dagje geen vlees kunt eten.

Wat zijn plantaardige eiwitten?

Er wordt steeds meer verteld over de voordelen van plantaardig voedsel. Het is goed voor je gezondheid maar ook voor het milieu. Hier bij Iglo willen we je helpen om elke dag goed te eten. Dit betekent dat het belangrijk is om groenten, fruit, zetmeelrijke koolhydraten te eten. Gezond eten betekent ook dat je veel verschillende plantaardige eiwitten binnen krijgt, maar wat houdt dat precies in?

Waarom erwteneiwit?

Eiwitten zijn een van de belangrijkste voedingsstoffen, omdat ze een rol spelen bij het helpen groeien, ontwikkelen en herstellen van ons lichaam. Erwten bevatten deze eiwitten! Erwteneiwit is het eiwit dat uit groene en gele spliterwten wordt gewonnen. Erwten zijn erg voedzaam, ze worden vaak gebruikt als eiwitbasis voor veel veganistische dranken en voedingsmiddelen. Leer hier meer. 

Een flexitarisch dieet

Het woord ‘flexitarisch’ is een combinatie van ‘flexibel’ en ‘vegetarisch’. Dit is een vegetarisch dieet, waarbij af en toe ook vlees of vis wordt gegeten. Wanneer je graag een flexitarisch dieet wilt volgen, hoef je alleen maar meer plantaardig voedsel aan je maaltijden toe te voegen, en minder vlees te eten. Leer hier meer!