Iglo Viskraam Gepaneerde Garnalen Krokant

Zin in iets knapperigs bij de borrel of een lekkere topping op je pokébowl? Met de krokant gepaneerde garnalen van Iglo zet je in een handomdraai iets bijzonders op tafel. Zo uit de oven of airfryer!

    nutriscore

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon

Oven: Verwarm de oven inclusief bakplaat voor op 220°C (hetelucht 200°C). Plaats de diepvries garnalen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten op 220°C (hetelucht 200°C). 

airfryer icoon
Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Plaats de diepvries garnalen los van elkaar in de airfryer en bak gedurende 8 minuten op 180°C. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen. 

BEWAARADVIES

Diepvries. Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.

Ingrediënten en allergenen

Geglansde garnalen (SCHAALDIEREN) (garnalen 52%, zout, water), beslag 23% (water, TARWEbloem, rijstmeel, glucosestroop, rijstzetmeel, bakpoeder [difosfaten, natriumcarbonaat, TARWEzetmeel], zout), paneermeel 13% (TARWEbloem, GERSTemoutbloem, zonnebloemolie, zout, gist, rijsmiddel: natriumbicarbonaat), zonnebloemolie, beschuit (TARWEbloem, water, zout) EIwitpoeder.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Selderij, mosterd

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.

 

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kcal)
 
245 kcal
245 kcal
12
 
%
Energie
 
(kJ)
1028 kJ
1028 kJ
12
 
%
Vetten
 
12 g
12 g
17
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
1,5 g
1,5 g
8
 
%
Koolhydraten
 
22 g
22 g
8
 
%
waarvan
 
suikers
1,0 g
1,0 g
1
 
%
Vezels
 
0,7 g
0,7 g
Eiwitten
 
12 g
12 g
24
 
%
Zout
 
0,9 g
0,9 g
15
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 100 g diepvries product (1 portie) in de oven te bereiden.

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden