
Zin in iets knapperigs bij de borrel of een lekkere topping op je pokébowl? Met de krokant gepaneerde garnalen van Iglo zet je in een handomdraai iets bijzonders op tafel. Zo uit de oven of airfryer!
BEREIDINGSWIJZE
Oven: Verwarm de oven inclusief bakplaat voor op 220°C (hetelucht 200°C). Plaats de diepvries garnalen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten op 220°C (hetelucht 200°C).

BEWAARADVIES
Diepvries. Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.
Ingrediënten en allergenen
Geglansde garnalen (SCHAALDIEREN) (garnalen 52%, zout, water), beslag 23% (water, TARWEbloem, rijstmeel, glucosestroop, rijstzetmeel, bakpoeder [difosfaten, natriumcarbonaat, TARWEzetmeel], zout), paneermeel 13% (TARWEbloem, GERSTemoutbloem, zonnebloemolie, zout, gist, rijsmiddel: natriumbicarbonaat), zonnebloemolie, beschuit (TARWEbloem, water, zout) EIwitpoeder.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Selderij, mosterd
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.