Iglo Viskraam Gepaneerde Garnalen Citroen en Peterselie

Zin in iets knapperigs bij de borrel of een lekkere topping op je pokébowl? Met de garnalen in citroen & peterselie beslag van Iglo geef je je gerecht nét een beetje extra. Zo uit de oven of airfryer!

    nutriscore

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon

Oven: Verwarm de oven inclusief bakplaat voor op 220°C (hetelucht 200°C). Plaats de diepvries garnalen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 14 minuten op 220°C (hetelucht 200°C). 

airfryer icoon
Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Plaats de diepvries garnalen los van elkaar in de airfryer en bak gedurende 8 minuten op 180°C. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen. 

BEWAARADVIES

Diepvries. Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.

Ingrediënten en allergenen

Ingrediënten: geglansde garnalen (SCHAALDIEREN) (garnalen 50%, zout, water), TARWEbloem, koolzaadolie, water, rijstbloem, aardappelzetmeel, zout, maïsbloem, rijsmiddelen: difosfaten en natriumbicarbonaat, dextrose, TARWEgluten, peterselie 0,17%, gist, tijm, citroenolie 0,03%.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Schaaldier & tarwe

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.

 

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie (kcal)
 
243 kcal
264 kcal
13
 
%
Energie
 
(kJ)
1015 kJ
1104 kJ
13
 
%
Vetten
 
13 g
14 g
20
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
1,0
 
g
1,1
 
g
6
 
%
Koolhydraten
 
20 g
22 g
8
 
%
waarvan
 
suikers
0,6 g
0,6 g
<1
 
%
Vezels
 
0,9
 
 g
1,0 g
Eiwitten
 
11 g
12 g
24
 
%
Zout
 
1.3 g
1,4 g
23
 
%
Vitamine B12
 
3,8
 
µg
4,2
 
µg
168
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 110 g diepvries product (1 portie) in de oven te bereiden.

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden