
BEREIDINGSWIJZE
Niet ontdooien voor gebruik. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Plaats de bakplaat midden in de oven en verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries Visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.
Ingrediënten en allergenen
Alaska koolvis 61%, zonnebloempitten 7,2%, lijnzaad 7,2%, water, tarwebloem, koolzaadolie, paneermeel (tarwebloem, gist, zout),beschuit (tarwebloem, water, zout, rijsmiddel: ammoniumcarbonaat), zout, mosterd, zwarte peper, kurkuma, citroenolie.
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Zonnebloempitten zijn een bron van koper. Koper ondersteunt de afweer van het lichaam. Geniet van Visfilets met Zonnebloempitten en lijnzaad als onderdeel van een gevariëerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenstij
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 110 g diepvriesproduct in de oven te bereiden.
Een portie bevat 137 mg Omega 3 (DHA + EPA).