
BEREIDINGSWIJZE
Niet ontdooien voor gebruik. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Plaats de bakplaat midden in de oven en verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries Visfilets op een bakpapier op de bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.
Ingrediënten en allergenen
Alaska koolvis 61%, pompoenpitten 7,6%, water, beslag (tarwebloem, zout, mosterd, kurkuma), zonnebloempitten, boekweit 3,8%, paneermeel (tarwebloem, gist, zout), koolzaadolie, beschuit (tarwebloem, water, zout, rijsmiddel: ammoniumcarbonaat), zout, zwarte peper, citroenolie
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Pompoenpitten zijn een bron van koper. Koper ondersteunt de afweer van het lichaam. Geniet van Visfilets met Pompoenpitten en boekweit als onderdeel van een gevariëerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenstijl.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Een portie bevat 137 mg Omega 3 (DHA + EPA).