
BEREIDINGSWIJZE
Niet ontdooien voor gebruik. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
• Verwarm de oven voor op 210 °C (hetelucht 190 °C).
• Leg de diepvries Crispy Fingers op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken.
• Bak ze in het midden van de oven voor 18 minuten. Halverwege omdraaien.
• Leg de diepvries Crispy Fingers in de airfryer en bak gedurende 13 minuten op 180°C.
Ingrediënten en allergenen
Alaska koolvis 56%, tarwebloem, koolzaadolie, water, tarwezetmeel, rijstmeel, zout, dextrose, maïsmeel, bakpoeder (zuurteregelaar: difosfaten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), mosterd, tarwegluten, magere melkpoeder, knoflookpoeder, natuurlijke aroma (mosterd), karamel, peperextract, zonnebloemlecithine.
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Difosfaten en natriumcarbonaten zijn standaard ingrediënten van bakpoeder die de korst krokant en luchtig maken.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 120 g diepvries product (2 Crispy Fingers) in de oven te bereiden.