Iglo Oven Crispy Fingers

Iglo Oven Crispy Fingers

Oven Vis Crispy Fingers
De nieuwe Iglo Oven Vis varianten zijn makkelijk te bereiden in de oven & airfryer! De Crispy fingers bestaan uit heerlijke 100% visfilet in een krokant jasje. 

Bereidingswijze

Niet ontdooien voor gebruik. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.

Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.

icoon oven

• Verwarm de oven voor op 210 °C (hetelucht 190 °C).
• Leg de diepvries Crispy Fingers op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet aanraken.
• Bak ze in het midden van de oven voor 18 minuten. Halverwege omdraaien.

airfryer icoon

• Leg de diepvries Crispy Fingers in de airfryer en bak gedurende 13 minuten op 180°C.



Ingrediënten en allergenen

Alaska koolvis 56%, tarwebloem, koolzaadolie, water, tarwezetmeel, rijstmeel, zout, dextrose, maïsmeel, bakpoeder (zuurteregelaar: difosfaten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), mosterd, tarwegluten, magere melkpoeder, knoflookpoeder, natuurlijke aroma (mosterd), karamel, peperextract, zonnebloemlecithine. 

Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Difosfaten en natriumcarbonaten zijn standaard ingrediënten van bakpoeder die de korst krokant en luchtig maken.



Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.



Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per portie
Energie kJ
922 kJ
1135 kJ
Energie Kcal
220 kcal
272 kcal
Vet
11 g
14 g
Waarvan verzadigd
0,9 g
1,0 g
Koolhydraten
18 g
22 g
Waarvan suikers
0,6 g
0,8 g
Voedingsvezels
0,6 g
0,8 g
Eiwitten
12 g
14 g
Zout
1,1 g
1,4 g

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 120 g diepvries product (2 Crispy Fingers) in de oven te bereiden.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
*
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven