Iglo Fish Cuisine
Florentine

Iglo Fish Cuisine
Florentine
Iglo Fish Cuisine Florentine

Heerlijke visgratin uit de oven. Gemaakt van 100% Alaska koolvisfilet, smaakvol met een saus met spinazie, tomaat en kaas.

 

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon
In de oven: Verwarm de (hetelucht) oven voor op 210°C met de bakplaat er nog in. Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak gedurende 40 minuten (hetelucht) of 45 minuten (normale oven).
Magnetron icoon

In de magnetron: Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een magnetronbestendig bord in de magnetron. Verwarm de Fish Cuisine gedurende 14 minuten op 600W. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Gebruik nooit de grillstand van de oven of magnetron. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.


BEWAAR ADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. 

 ** (-12°C ) 1 maand

***  (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum

 Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven. 

Ingrediënten en allergenen

Alaska koolvis 41%, spinazie 23%, volle melk, Edammer kaas (melk) 4,9%, koolzaadolie, tomaten 3,4%, zetmeel (maïs, rijst, aardappel), kwarkbereiding 2,7% (kwark (melk), yoghurt van magere melk), water, zout, weipoeder (melk), specerijen.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Vis & melk

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.


Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per portie
%RI
Energie
 
(kJ)
419
 
kJ
795
 
kJ
10
 
%
Energie
 
(kcal)
100
 
kcal
190
 
kcal
10
 
%
Vetten
 
5,2
 
g
10
 
g
14
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
1,4
 
g
2,6
 
g
13
 
%
Koolhydraten
 
4,2
 
g
8,0
 
g
3
 
%
waarvan
 
suikers
1,2
 
g
2,3
 
g
3
 
%
Vezels
 
<0,5>
 
g
<0,5>
 
g
Eiwitten
 
9,1
 
g
17
 
g
34
 
%
Zout
 
0,89
 
g
1,7
 
g
28
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 190g diepvries product in de oven te bereiden. Een portie bevat 158 mg omega 3 (DHA + EPA). 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven