Iglo Fish Cuisine
Bretagne-style

Iglo Fish Cuisine
Bretagne-style
Iglo Fish Cuisine Bretagne

Heerlijke visgratin uit de oven of magnetron. Smaakvol met een krokante topping en een subtiele smaak van peterselie en citroen!

✓ Gemaakt van de beste 100% Alaska koolvisfilet, een natuurlijke bron van Omega 3
✓ bereid zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen
✓ In een papieren schaaltje

Tip! Heerlijk met een rijk gevulde salade.

 

Bereidingswijze


In de oven: Verwarm de (hetelucht) oven voor op 210°C met de bakplaat er nog in. Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak gedurende 40 minuten (hetelucht) of 45 minuten (normale oven).
Magnetron icoon
In de magnetron: Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een magnetronbestendig bord in de magnetron. Verwarm de Fish Cuisine gedurende 14 minuten op 600W. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Gebruik nooit de grillstand van de oven of magnetron. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.



Bewaar advies

Thuis in de diepvries bewaren. 

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 



Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.



Ingrediënten en allergenen

Alaska koolvis 52%, water, paneermeel 11% (tarwebloem, water, gist, zout, dextrose), koolzaadolie, uien, kwarkbereiding (kwark (melk), magere yoghurt (melk), peterselie 0,8%, maiszetmeel, zout, citroensap uit concentraat 0,5%, eipoeder, uipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout.



Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.



Vis, Tarwe, Melk & Ei



Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij. www.msc.org/nl

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een vis tracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Ons Duurzame Pad gedeelte op onze website.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per portie
Per 100g
Energie
729
 Kilojoule
729
 Kilojoule
17
%
Energie
 Kcal
399
 Kilocalorie
175
 Kilocalorie
17
%
Vet
20
 Gram
10
 Gram
29
%
Waarvan verzadigd
1,6
 Gram
0,8
 Gram
8
%
Koolhydraten
19
 Gram
9,8
 Gram
7
%
Waarvan suikers
1,7
 Gram
0,9
 Gram
2
%
Voedingsvezels
1,3
 Gram
0,7
 Gram
Eiwitten
20
 Gram
11
 Gram
40
%
Zout
2,0
 Gram
1,1
 Gram
33
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 190g diepvries product in de oven te bereiden. Een portie bevat 201 mg omega 3 (DHA + EPA).


Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
  • Milieuvriendelijke verpakking
    16-09-2020
    Niet alleen super lekkere combinatie van botermalse vis met frisse kruidig laagje en knapperige gratin, nu ook in een milieuvriendelijke verpakking! Geen plastic en aluminiumfolie meer maar slim biologisch afbreekbaar bakje. TOP gedaan Iglo!
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
  • De lekkerste
    26-08-2020
    Echt zo lekker. Hoog op smaak. De lekkerste smaak van alle visquisine
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
  • Pasta Bretagne
    Vis was gemakkelijk klaar te maken in de oven. De laatste 10 minuten grill aangezet zodat het lekker knapperig wordt. Pasta koken al dente. Olie, kruiden en direct opdienen. Serveren met de Fish Cuisine erboven op en genieten maar!
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
  • Wat een slecht product
    De bovenlaag van paneermel is veel te dik tov. Het dunne vis laagje waardoor je niet s proeft van de vis .
  • Bereidingswijze
    2e keer dat ik deze heb gekocht. De 1e keer was zo'n grote teleurstelling, dacht wellicht heb ik iets fout gedaan, dus nieuwe poging. De bereidingswijze weer netjes gevolgd. Maar helaas, na 35 minuten onderkant gaar, bovenkant nog bevroren. Zelfde resultaat als de vorige keer. Door de dikke laag die erop zit, duurt het vele malen langer. Nu, toen de tijd erop zat was de laag wel ontdooit, dus de laag flink wat verspreid, in de hoop dat de rest van de vis wel ooit nog gaar wordt. Resultaat is matig, smakloze vis, met rare, natte drap er boven op. Zware tegenvaller dus!
  • Echt lekker
    Heerlijke smaak, lekker met rijs een groenten
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen