Iglo Fish Cuisine Bretagne

Iglo Fish Cuisine Bretagne
Iglo Fish Cuisine Bretagne

Heerlijke visgratin uit de oven. Gemaakt van 100% Alaska koolvisfilet met een krokante topping en een subtiele smaak van peterselie en citroen.

Klik hier voor meer informatie over Nutri-Score.

Bereidingswijze


Oven: Verwarm de oven voor op 220°C (hete lucht 200°C, gas stand 6). Verwijder de folie en leg de diepgevroren Fish Cuisine in het schaaltje op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 35 minuten bakken.



Bewaar advies

Thuis in de diepvries bewaren. 

 ** (-12°C ) 1 maand

***  (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum

 Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 



Veiligheidsinstructies

Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.



Ingrediënten en allergenen

Alaska koolvis 52%, water, paneermeel 11% (tarwebloem, water, gist, zout, dextrose), koolzaadolie, uien, kwarkbereiding (kwark (melk), yoghurt van magere melk), peterselie 0,8%, maiszetmeel, zout, citroensap uit concentraat 0,5%, eipoeder, uipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout.



Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.



Vis, melk, tarwe & ei



Extra informatie

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per portie
Per 100g
Energie
 kJ
 Kilojoule
1413 kJ
 Kilojoule
729 kJ
Energie
 Kcal
 Kilocalorie
339 kcal
 Kilocalorie
175 kcal
Vet
 Gram
20 g
 Gram
10 g
Waarvan verzadigd
 Saturates
 Gram
1.6 g
 Gram
0.8 g
Koolhydraten
 Gram
19 g
 Gram
9.8 g
Waarvan suikers
 Suikers
 Gram
1.7 g
 Gram
0.9 g
Voedingsvezels
 Gram
1.3 g
 Gram
0.7 g
Eiwitten
 Gram
20 g
 Gram
11 g
Zout
 Gram
2.0 g
 Gram
1.1 g

Referentie inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 190g diepvries product in de oven te bereiden. Een portie bevat 201 mg omega 3 (DHA + EPA).


Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
  • Pasta Bretagne
    Vis was gemakkelijk klaar te maken in de oven. De laatste 10 minuten grill aangezet zodat het lekker knapperig wordt. Pasta koken al dente. Olie, kruiden en direct opdienen. Serveren met de Fish Cuisine erboven op en genieten maar!
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
  • Wat een slecht product
    De bovenlaag van paneermel is veel te dik tov. Het dunne vis laagje waardoor je niet s proeft van de vis .
  • Bereidingswijze
    2e keer dat ik deze heb gekocht. De 1e keer was zo'n grote teleurstelling, dacht wellicht heb ik iets fout gedaan, dus nieuwe poging. De bereidingswijze weer netjes gevolgd. Maar helaas, na 35 minuten onderkant gaar, bovenkant nog bevroren. Zelfde resultaat als de vorige keer. Door de dikke laag die erop zit, duurt het vele malen langer. Nu, toen de tijd erop zat was de laag wel ontdooit, dus de laag flink wat verspreid, in de hoop dat de rest van de vis wel ooit nog gaar wordt. Resultaat is matig, smakloze vis, met rare, natte drap er boven op. Zware tegenvaller dus!
  • Echt lekker
    Heerlijke smaak, lekker met rijs een groenten
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen