
Onze vis florentine is een heerlijke visgratin uit de oven en gemaakt van 100% Alaska koolvisfilet. De vis florentine is smaakvol met een saus van spinazie, tomaat en kaas.
BEREIDINGSWIJZE
In de magnetron: Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een magnetronbestendig bord in de magnetron. Verwarm de Fish Cuisine gedurende 14 minuten op 600W. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.
Gebruik nooit de grillstand van de oven of magnetron. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
** (-12°C ) 1 maand
*** (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ingrediënten en allergenen
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
De nummer 1 Fish Cuisine
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
-
Lekker, niet echt uitgesprokenEen smakelijk en makkelijk alternatief voor verse vis met een sausje. Niet héél erg veel smaak aan de topping, maar daardoor wel goed te combineren met allerlei groenten en bijgerechten. Aanrader!Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen