Iglo Visburger Classic

Iglo visfilet burgers

Maak een feestje van je bord met de krokante Visburgers van Iglo! Gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of airfryer. Lekker op een broodje met sla, tomaat en remouladesaus!

   

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon

Oven: Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Plaats de diepvries Visburgers op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 30 minuten op 200°C (hetelucht 180°C). Keer halverwege om.

Koekenpan icoontje

Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Plaats de diepvries Visburgers in de pan en bak 13 minuten op matig vuur. Regelmatig omkeren. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.

airfryer icoon

Airfryer: Verwarm de airfryer voor op  180°C. Plaats de diepvries Visburgers in de airfryer en bak gedurende 18 minuten op 180°C. Keer halverwege om. 

BEWAARADVIES

Thuis in de diepvries bewaren. 

 ** (-12°C ) 1 maand

***  (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.
Let op als je de Fish Burgers op een broodje serveert: de vis is erg heet.

 


 

Ingrediënten en allergenen

Alaskapollak (VIS) 59%, beslag 18% (water, TARWEbloem (TARWE, calciumcarbonaat, ijzer, niacine, thiamine), TARWEzetmeel, zout, MOSTERD, kurkuma-extract), paneermeel 17% (TARWEbloem (TARWE, calciumcarbonaat, ijzer, niacine, thiamine), gist, suiker, zout, dextrose, TARWEgluten, koolzaadolie, paprikapoeder), koolzaadolie.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Vis, tarwe & mosterd

100% Visfilet

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.

Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie
 
(kJ)
810 kJ
929 kJ
11
 
%
Energie
 
(kcal)
193 kcal
221 kcal
11
 
%
Vetten
 
7.0 g
7.9 g
11
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
0.6 g
0.7 g
4
 
%
Koolhydraten
 
20 g
23 g
9
 
%
waarvan
 
suikers
0.7 g
0.8 g
<1
 
%
Vezels
 
0.9 g
1.0 g
Eiwitten
 
12 g
14 g
28
 
%
Zout
 
0.86 g
0.97 g
16
 
%
Vitamine B12
 
0.69 µg
0.79 µg
32
 
%
Fosfor
 
218 mg
247 mg
35
 
%
Selenium
 
11 µg
13 µg
24
 
%
Jodium
 
51.1 µg
58 µg
39
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 113,5 g diepvries product (1 Fish Burger) te bereiden in de oven.

Review toevoegen

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden