
Maak een feestje van je bord met de krokante Visburgers van Iglo! Gemakkelijk te bereiden in de oven, pan of airfryer. Lekker op een broodje met sla, tomaat en remouladesaus!
BEREIDINGSWIJZE
Oven: Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Plaats de diepvries Visburgers op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 30 minuten op 200°C (hetelucht 180°C). Keer halverwege om.
Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Plaats de diepvries Visburgers in de pan en bak 13 minuten op matig vuur. Regelmatig omkeren. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.
Airfryer: Verwarm de airfryer voor op
180°C. Plaats de diepvries Visburgers in de airfryer en bak gedurende 18 minuten op 180°C. Keer halverwege om.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
** (-12°C ) 1 maand
*** (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.
Let op als je de Fish Burgers op een broodje serveert: de vis is erg heet.
Ingrediënten en allergenen
Alaskapollak (VIS) 59%, beslag 18% (water, TARWEbloem (TARWE, calciumcarbonaat, ijzer, niacine, thiamine), TARWEzetmeel, zout, MOSTERD, kurkuma-extract), paneermeel 17% (TARWEbloem (TARWE, calciumcarbonaat, ijzer, niacine, thiamine), gist, suiker, zout, dextrose, TARWEgluten, koolzaadolie, paprikapoeder), koolzaadolie.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Vis, tarwe & mosterd
100% Visfilet
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 113,5 g diepvries product (1 Fish Burger) te bereiden in de oven.