
Maak een feestje van je bord met de Crispino's van Iglo, vier heerlijke stukjes vis in een krokant jasje. Gemakkelijk te bereiden in de oven, airfryer of pan.


BEREIDINGSWIJZE
Oven: Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Plaats de diepvries Crispino's op een bakplaat met bakpapier. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten op 220°C (hetelucht 200°C). Keer om na 15 minuten.
Pan: Verwarm een eetlepel plantaardige olie in een pan. Plaats de diepvries Crispino's in de pan en bak 8 minuten op matig vuur. Regelmatig omkeren. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.

Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Plaats de diepvries Crispino's los van elkaar in de airfryer (max 2 per keer) en bak gedurende 12 minuten op 180°C. Keer na 8 minuten om.
Frituurpan: Verwarm de frituurpan op 170°C. Bak de diepvries Crispino (max 2 per keer) gedurende 6 minuten op 170°C tot ze goudgeel zijn. Dep met keukenpapier alvorens op te dienen.
BEWAARADVIES
Thuis in de diepvries bewaren.
*** (-18°C ) tot aangegeven houdbaarheidsdatum
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.
Ingrediënten en allergenen
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een Fishtracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Forever Food Together gedeelte op onze website.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 75 g diepvries product
(1 Visschnitzel) in de pan met zonnebloemolie (1.7 g /100 g) te bereiden.