
De nieuwe Iglo Green Cuisine producten zijn heerlijke vleesvervangers uit de vriezer, makkelijk te gebruiken in jouw dagelijkse gerechten. Deze veggie sticks zijn gemaakt van maïs, doperwt & wortel. Voor jong en oud! Een heerlijk vegetarisch alternatief!
✓ Rijk aan vitamine A
✓ Vegan
Klik hier voor meer informatie over Nutri-Score.
Lees hier meer informatie over plantaardige eiwitten.
De veggie sticks van Green Cuisine zit boordevol gezonde voedingsstoffen. Lees meer over deze voedingsstoffen.
Lees meer over de manieren waarop Green Cuisine bijdraagt aan een gezondere planeet.
Bereidingswijze
Oven: Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien.
Pan: Verhit 1 eetlepel olie in een pan. Doe de diepvries veggie sticks in de pan en bak 7 minuten op laag vuur. Regelmatig omdraaien.
De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Zorg ervoor dat het product goed gaar is.
Bewaar advies
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ingrediënten en allergenen
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400/2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 142g diepvries product in de oven te bereiden.